Filter
Filter
Alle filters herstellen
Sorteren op:
Prijs, hoogste eerst
Prijs, laagste eerst
Z tot A
A tot Z
Zoeken
Prijs
Prijs:
Filter: 7 resultaten

Okidoki Verhuur - dé specialist in het verhuren van stormbanen!

Bij Okidoki Verhuur begrijpen we dat een evenement pas echt onvergetelijk wordt wanneer er avontuur en plezier aan toegevoegd worden. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan stormbanen die gegarandeerd zorgen voor urenlang speelplezier en adrenaline.

Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, schoolactiviteit of ander evenement organiseert, onze stormbanen zijn de perfecte toevoeging om jouw gasten te vermaken. Met hun kleurrijke ontwerpen en uitdagende obstakels bieden ze een spannende ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat maakt Okidoki Verhuur uniek? We hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze stormbanen. Al onze attracties voldoen aan de hoogste normen en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Jouw veiligheid en die van je gasten staat bij ons altijd voorop.

Naast de kwaliteit van onze stormbanen, zorgen we ook voor een uitstekende service. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste stormbaan voor jouw evenement. We zorgen voor een snelle en zorgeloze levering.

Bij Okidoki Verhuur geloven we dat plezier en avontuur belangrijk zijn in het leven. Daarom streven we ernaar om het verhuurproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat jij je kunt focussen op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het huren van een stormbaan bij Okidoki Verhuur. Samen maken we van jouw evenement een groot succes!

Bij Okidoki Verhuur, het toonaangevende bedrijf voor stormbaanverhuur! We zijn verheugd om u een scala aan spannende stormbanen aan te bieden, perfect voor alle soorten evenementen en feesten. Met ons gemakkelijke online reserveringssysteem kunt u nu moeiteloos uw favoriete stormbaan kiezen en boeken. Hieronder vindt u een selectie van enkele van onze meest populaire stormbanen:
  1. Avonturenparcours: Daag uw gasten uit met ons uitgebreide avonturenparcours. Met klimmuren, obstakels, tunnels en glijbanen zullen ze een geweldige tijd beleven terwijl ze hun weg banen door dit indrukwekkende parcours.

  2. Mega Waterglijbaan: Voor die hete zomerdagen is er niets beter dan onze gigantische waterglijbaan. Laat uw gasten genieten van een verfrissende sensatie terwijl ze naar beneden glijden en plonzen in het verkoelende waterbad.

  3. Ninja Warrior Challenge: Test de behendigheid en kracht van uw gasten met onze Ninja Warrior Challenge. Met verschillende obstakels, waaronder evenwichtsbalken, klimnetten en slingertouwen, zullen ze zich voelen als echte krijgers.

  4. Bungeerun: Ga de competitie aan met onze Bungeerun-stormbaan. Bevestigd aan een elastisch harnas, moeten deelnemers zo ver mogelijk rennen voordat ze worden teruggetrokken door de bungeekoord. Wie zal de overwinning behalen?

  5. Tobbedansen: Breng een glimlach op de gezichten van uw gasten met onze hilarische Tobbedans-stormbaan. Glijd naar beneden in een opblaasbare tobbe en probeer zoveel mogelijk afstand af te leggen voordat u tot stilstand komt.

Bij Okidoki Verhuur begrijpen we het belang van veiligheid, daarom zorgen we ervoor dat al onze stormbanen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze stormbanen worden regelmatig geïnspecteerd en gereinigd om een optimale ervaring te garanderen.

Om uw favoriete stormbaan te reserveren, bezoekt u eenvoudig onze website en navigeert u naar het online reserveringssysteem. Selecteer de gewenste datum, tijd en stormbaan, vul uw gegevens in en bevestig uw reservering. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken.

Kies Okidoki Verhuur voor een onvergetelijke ervaring op uw volgende evenement. Met onze opwindende stormbanen en handige online reserveringsopties, wordt het plannen van uw feest een fluitje van een cent!