Brandweer Springkussen

Ons populairste springkussen – in een nieuw jasje!

Op dit leuke Multiplay springkussen met brandweer thema kunnen kinderen lekker springen, klimmen en glijden. De klimberg én glijbaan maken er een echte blikvanger van. Binnenin het springkussen zijn 3D-objecten geplaatst, waar kinderen overheen en onderdoor kunnen kruipen. Het springkussen is overdekt, dus ook tijdens een regenachtige dag te gebruiken. Ouders kunnen toezicht houden door de handig geplaatste netten. Met de Multiplay Brandweer bezorg je kinderen een fantastische dag!

Eenvoudig op te zetten dus het feest kan snel beginnen

Zet de Multiplay met brandweer thema gemakkelijk binnen 10 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest, evenement of verjaardag. De Multiplay XL leveren we compact in één deel, waardoor hij gemakkelijk te transporteren is. De inflatable wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, transportzak en een duidelijke handleiding. Kortom: alles compleet voor een mooie beleving.

 

Brandweer Springkussen huren Emmen en Nieuw-Amsterdam In Emmen een brandweer Springkussen huren  Brandweer Springkussen huren in Drenthe