Filter
Filter
Alle filters herstellen
Sorteren op:
Prijs, hoogste eerst
Prijs, laagste eerst
Z tot A
A tot Z
Zoeken
Prijs
Prijs:

Springkussen huren

Bij Okidoki.nu kunt u een springkussen, Stormbaan huren voor de meest uiteenlopende feestjes- Kinderfeestjes of evenementen/ bedrijfsfeesten. Met grote oog voor schoon en veilig speelplezier zijn er dan ook vele mogelijkheden. Al onze attracties, lucht- en springkussens zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen NEN-EN14960. Alle springkussen en stormbanen kunt u perdag, Weekend of volledige week huren.

Direct Reserveren Bel: 0591 - 555 156 of 06-34106083

Springkussens huren voor elke gelegenheid

Onze springkussens zijn perfect in te zetten voor een kinderfeest, communie, familiedag of voor op een evenement. Lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag zodat u ook het springkussen huurt wat echt bij uw activiteit past.

 

Een springkussen huren voor
meerdere dagen?

Een feest of evenement aan het organiseren waarbij u een springkussen voor een langere periode wilt huren? Ook dan weet Okidoki Verhuur u te verrassen met aantrekkelijke huurprijzen. Onze springkussens staan regelmatig te pronken bij campings, festivals, gemeentes, horecagelegenheden en meerdaagse activiteiten. Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact op en het huren van een springkussen wordt nog voordeliger.