Hoera! Er is een baby geboren! Laat het iedereen zien
 

Met deze uitbundig zwaaiende grote (liefst 3 meter!) babypop laat jouw klant aan de hele wereld zien dat er een baby is geboren. Of het nu een vriendengroep, een sportteam of familiegezelschap is die op zoek zijn naar een unieke manier om een geboorte te vieren: met deze megababy op de oprit of in de tuin van de jonge ouders gaat dat zeker lukken. Iedere passant zal met een grote glimlach even herinnerd worden aan het meisje of jongetje dat net het levenslicht heeft gezien.

 

Direct Reserveren. Bel: 0591 - 555 156

Filter
Filter
Alle filters herstellen
Sorteren op:
Prijs, hoogste eerst
Prijs, laagste eerst
Z tot A
A tot Z
Zoeken
Prijs
Prijs:
Filter: 8 resultaten

Het feest kan beginnen!

Iedereen kent ze wel: de bekende Sarah en Abraham poppen zijn nog altijd zeer populair. Spring in het oog bij jouw klanten dankzij deze geweldige Sarah en Abraham opblaaspoppen. Verras de jarige met een originele inflatable Sarah of Abraham pop in de tuin. 
Ideaal in de verhuur, want opblaasbare Sarah en Abraham poppen zijn zeer gewild. De poppen zijn in verschillende maten en verschillende uitvoeringen te koop. Welke kies jij om grootse verjaardagen te verzorgen?

Een 50-jarige? Dan is de scootmobiel niet ver meer weg
 

Is er in de familiekring, de vriendengroep, het sportteam of bij de collega’s van jouw klant een aanstaande 50’er te begroeten? Dan wil hij of zij vast een Abraham of Sarah in de tuin of bijvoorbeeld op de oprit van de jarige zetten. Dat is immers traditie? Wat is er dan mooier om Bram en Saar in een scootmobiel te plaatsen, in megagrote uitvoering van wel 4 meter hoog? Deze Benidorm Bastards zorgen ongetwijfeld voor veel hilariteit bij zowel de jarige zelf als de bezoekers van zijn of haar feestje én passanten van het huis van de ‘gelukkige’. Een creatieve aanvulling van jouw voorraad verhuurmaterialen.